Kóstolja meg Magyarország díjnyertes csokoládéit

a MagHáz Gasztro Club vendégeként

A magyar csokoládékészítés kiváló teljesítményét támasztja alá, hogy évről-évre egyre több magyar kézműves csokoládékészítő is nemzetközi díjakat nyer.

Áth-Horváth Zsóka a Tour de Zsokolat és az International Chocolate Awards zsűritagja vezetésével, most abban a különleges lehetőségben lehet része, hogy válogatott és zsűrizett díjnyertes csokoládékat kóstolhat meg, miközben szó lesz arról, hogy hogyan kell csokoládét kóstolni, milyen alapanyagokból, és hogyan készül a csokoládé! Bemutatja a kóstolás és minősítés alapszabályait. Beszámol a legújabb trendekről a csokoládé világából. Megtanítja, hogy mire figyeljünk, amikor csokoládét választunk. Elmondja, hogy mitől lesz egy csokoládé, a világ legjobb csokoládéja.

tdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes_h120tdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes_02_h120tdzs-csokolade-kostolas-dijnyertes_03_h120

Kóstolunk:
Arany-, ezüst- és bronzérmes bonbonokat
a Bonbonier a Zangio a Cadeau és Rózsavölgyi műhelyéből.

Helyszín:
MagHáz Étterem és Teaház
1062 Budapest, Andrássy út 98.
Időpont: 2016.11.03.
Ár: 5900 HUF/fő

Kapcsolat:
Áth-Horváth Zsóka
Csokoládé-szakértő
International Chocolate Awards zsűri tag
info@tourdezsokolat.hu
+36 30 448 18 14

Jelentkezz a programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Dátum

Üzenet